Η Thraco

Η εταιρεία ThraCo ΙΚΕ ιδρύθηκε το 2018, οπότε και πήρε την άδεια λειτουργίας από το αρμόδιο τμήμα της Δ/σης Βιομηχανίας της περιφέρειας. Στη συνέχεια τον Απρίλιο του 2019, πήρε και την υπ’ αριθ. 50147/23-04-2019 άδεια παραγωγής καλλυντικών προϊόντων από τον Ε.Ο.Φ.

Σήμερα η εταιρεία μας συνεργάζεται με επιχειρήσεις για τις οποίες παράγει καλλυντικά προϊόντα όπως, φυσικό σαπούνι ψυχρής μεθόδου παραγωγής, καλλυντικά έλαια περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών, φυτικά balm χεριών, προσώπου και χειλιών κ.λπ., κρέμες σώματος κ.α.

Ταυτόχρονα αναπτύσσει τη δική της σειρά προϊόντων περιποίησης που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που φιλοδοξεί να καλύψει κάθε ανάγκη ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Η παραγωγή όλων μας των προϊόντων, πραγματοποιείται στο εργαστήριό μας που βρίσκεται στο χωριό Διομήδεια στην Ξάνθη, σύμφωνα, πάντα, με τα αυστηρά πρότυπα της νομοθεσίας της Ε.Ε. για την παραγωγή καλλυντικών προϊόντων. Έχουμε συμμορφωθεί πλήρως με το ISO:22716 και όλα μας τα προϊόντα φέρουν τον αριθμό γνωστοποίησης – CPNP – στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα, η οποία είναι αρμόδια για την νόμιμη και πάνω απ’ όλα ασφαλή κυκλοφορία τους στις αγορές.

10%

έκπτωση, ειδικά για εσάς 🎁

Εγγραφείτε για να λάβετε την αποκλειστική έκπτωση και ενημερωθείτε για τα πιο πρόσφατα προϊόντα και προσφορές μας!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.