Τρόποι Πληρωμής

Πληρώστε την παραγγελία σας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται με μετρητά στον μεταφορέα (courier) που θα σας παραδώσει το δέμα σας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.
Σε περίπτωση που δεν βρίσκεται κάποιος στην διεύθυνση που δηλώσατε, ο μεταφορέας θα αφήσει ειδοποιητήριο και η παραλαβή θα γίνει από το κατάστημα courier της περιοχής σας.

Στην υπηρεσία της αντικαταβολής υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 1,50€, που αφορά τα έξοδα αντικαταβολής.

 

  1. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τραπέζης ή μέσω e-banking, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Eurobank: 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0314.31.0201549121
IΒΑΝ: GR8902603140000310201549121
SWIFT-BIC: ERBKGRAA

(ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ Ι.Κ.Ε.)

Alpha Bank: 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 90000 200 201 6661
IΒΑΝ: GR9001409000900002002016661

(ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ Ι.Κ.Ε.)

Η κατάθεση στους ανωτέρω λογαριασμούς, μπορεί να γίνει εντός 2 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σας. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται.

Παρακαλούμε κατά την κατάθεση των χρημάτων, να αναγράφετε το όνομα και τον αριθμό της παραγγελίας σας, προκειμένου να γίνει άμεσα η σύνδεση της πληρωμής με την παραγγελία σας.

Επίσης μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε να μας αποστείλατε άμεσα το αποδεικτικό μεταφοράς ή κατάθεσης/καταθετήριο μέσω e-mail στο [email protected]. Σημειώνεται ότι η επεξεργασία της παραγγελίας σας αρχίζει με την παραλαβή του καταθετηρίου από το κατάστημά μας.

Παρακαλούμε σημειώστε, ότι σε περίπτωση πραγματοποίησης της κατάθεσης από άλλη τράπεζα, να τσεκάρετε “έξοδα εντολέα” και όχι “αμφοτέρων” ή “αποδέκτη” διότι το έμβασμα καταλήγει σε εμάς με μικρότερη αξία από την αναγραφόμενη τιμή και δεν είναι εφικτό να εκτελεστεί η παραγγελία σας μέχρι την πλήρη εξόφληση της.

 

  1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ-ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Ασφαλής & εύκολη πληρωμή σε ειδική σελίδα της Eurobank.
Δυνατότητα πληρωμής με όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες (Mastercard, Visa, AmericanExpress, Maestro, Diners).

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bitencryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

  1. ΠΛΗΡΩΜΗ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε τώρα να κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να περάσετε να πληρώσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας τις επόμενες 24 ώρες από το κατάστημα μας, αφού πρώτα μας ενημερώσετε σχετικά μέσω mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 231 094 1110.

 

  1. PAYPAL

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω του πιο αξιόπιστου και ασφαλούς τρόπου on-line μεταφοράς χρημάτων.

 

10%

έκπτωση, ειδικά για εσάς 🎁

Εγγραφείτε για να λάβετε την αποκλειστική έκπτωση και ενημερωθείτε για τα πιο πρόσφατα προϊόντα και προσφορές μας!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.