Ένα ξεχωριστό σαπούνι για κάθε βάπτιση!

Σαπουνάκια για Βάπτιση

Όταν ετοιμάζετε την βάπτιση του μωρού σας θέλετε να είναι όσο ξεχωριστή την φαντάζεστε!

Οι μπομπονιέρες είναι ένα σημαντικό κομμάτι για να δημιουργήσετε μία ολοκληρωμένη εικόνα, που να ανταποκρίνεται στην ιδιαίτερη αισθητική της οικογένειας σας! Εμείς, ακόμα και αν δεν έχετε κάποια κατεύθυνση στο μυαλό σας, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε αρωματικές λύσεις και να σας κάνουμε προτάσεις, για ένα ιδανικά εξατομικευμένο σαπούνι που θα ταιριάζει στο δικό σας παιδί!

Είμαστε ευέλικτοι στο να προσαρμόσουμε το σαπούνι στην πρόσκληση ή την διακόσμηση που έχετε επιλέξει, και η πολυετή μας εμπειρία στον χώρο, σας εγγυάται ένα άρτιο τόσο ποιοτικά όσο και αισθητικά αποτέλεσμα. Τα σαπούνια που θα παραλάβετε θα είναι μοναδικά και θα έχουν παρασκευαστεί αποκλειστικά για την δική σας εκδήλωση!

Η βάπτιση του μικρού Μιχάλη

Οι γονείς του Μιχάλη, την τόσο σημαντική και γλυκιά ημέρα της βάπτισής του, ήθελαν να χαρίσουν στους καλεσμένους τους ιδιαίτερες μπομπονιέρες με ποιοτικό σαπούνι ελαιόλαδου.

Παρασκευάσαμε λοιπόν, για το μικρό Μιχάλη, ένα φυσικό σαπούνι ελαιόλαδου με γλυκό άρωμα σύκου.

Σαπούνι με Άρωμα Σύκου

Στην σφραγίδα του σαπουνιού, χρησιμοποιήσαμε τον σχεδιασμό της πρόσκλησης με το αρχικό του ονόματος του, ώστε όλα να δένουν αρμονικά μεταξύ τους.

Σαπούνι σε Πρόσκληση Βάπτισης

Τα παιδιά αγαπούν την υφή και την μυρωδιά του σαπουνιού όπως και οτιδήποτε φυσικό!

Παιδί και Σαπούνι

Θα είναι χαρά μας να συνεργαστούμε, για να δώσουμε μαζί σε αυτή τη μέρα το άρωμα που της αξίζει!