Πράσινο σαπούνι το ενυδατικό

Πράσινο σαπούνι το ενυδατικό

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή πολλών, είναι όμως και η αγαπημένη εποχή για το δέρμα σας; Η έκθεση στον ήλιο, η εφίδρωση αλλά και η αφυδάτωση λόγω υψηλής θερμοκρασίας, επηρεάζουν την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να αλλάζει, υφή, να εμφανίζει σημάδια και ρυτίδες.

Κι ενώ χιλιάδες καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα υπόσχονται λύσεις, εμείς εμπιστευόμαστε την φύση και τη γνώση αιώνων, σας προτείνουμε το πράσινο σαπούνι και σας εξηγούμε γιατί:

100% ενυδάτωση

Ένα βασικό συστατικό του πράσινου σαπουνιού είναι η γλυκερίνη, η οποία συχνά αφαιρείται από τα άλλα σαπούνια του εμπορίου. Η γλυκερίνη έχει την ικανότητα να συντηρεί την ενυδάτωση του δέρματος, αντλώντας νερό ακόμα και από τον αέρα. Το πράσινο σαπούνι καθαρίζει την επιδερμίδα χωρίς ωστόσο να αφαιρεί τα φυσικά της έλαια και είναι το μόνο που δεν δίνει την αίσθηση τραβήγματος. Η χρήση του κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ειδικά μετά από πολλές ώρες στην θάλασσα, μπορεί να επαναφέρει την φυσική ισορροπία που χρειάζεστε.

Διατήρηση νεανικότητας

Παρόλο που το sun-kissed face μπορεί να προσθέτει λάμψη στο καλοκαιρινό μας πρόσωπο, η επίδραση του ήλιου στην επιδερμίδα μας είναι γνωστό πως επιταχύνει τη γήρανση και τη δημιουργία ρυτίδων. Το πράσινο σαπούνι, πλούσιο σε Βιταμίνη Α, Βιταμίνη Ε και Β-καροτένιο έχει αντιοξειδωτική δράση και ενεργοποιεί τη δημιουργία νέων επιδερμικών κυττάρων. Έτσι προστατεύει το δέρμα μας και ταυτόχρονα χαρίζει νεανική εμφάνιση.

Ενυδάτωση και για τα μαλλιά

Η θάλασσα χαρίζει ένα πολύ γοητευτικό wet look στα μαλλιά… Τι γίνεται όμως όταν πάμε να τα ξεμπερδέψουμε; Το πράσινο σαπούνι έχει λύση και για αυτό! Τα φυσικά του έλαια δρουν σαν μάσκα, ενώ τα μαλλιά καθαρίζουν σε βάθος και λάμπουν.

Το πράσινο σαπούνι μπορεί σε πολλούς να ξυπνά παιδικές αναμνήσεις, όμως σε αυτήν ακριβώς τη διαχρονικότητα βρίσκεται και το μυστικό της αποτελεσματικότητάς του. Φέτος το καλοκαίρι στην τσάντα των διακοπών προσθέστε ένα πράσινο σαπούνι Thraco και αφεθείτε στην απόλυτα φυσική ενυδάτωση.

Σαπούνι 1

Πράσινο Σαπούνι

Πειραγμένη συνταγή του παραδοσιακού πράσινου σαπουνιού.

4,00

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ