Προσωπική νότα στον γάμο σας με τα σαπούνια Thraco

Λένε πως η όσφρηση είναι η αίσθηση που μεταφέρει τις περισσότερες μνήμες.

Και σίγουρα η ημέρα του γάμους σας, είναι μια στιγμή που θα θέλατε να θυμάστε για πάντα. Τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας.

χαρίστε στους καλεσμένους σας σαπούνια

Σφραγίστε την ανάμνηση, χαρίζοντας στους καλεσμένους σας εξατομικευμένα σαπούνια Thraco. Διαλέγετε το άρωμα που σας αντιπροσωπεύει και δημιουργείτε μαζί μας το περιτύλιγμα, όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί. Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ιδέες, λύσεις και προτάσεις για να φτιάξουμε μαζί το δικό σας σαπουνάκι, είτε το χρησιμοποιήσετε σαν μπομπονιέρα, στην πρόσκληση, ή ακόμα και ως διακοσμητικό favour στα τραπέζια των καλεσμένων σας.

Σαπούνακια για μπομπονιέρες


Ο γάμος του Θανάση και της Βάγιας

Ο Θανάσης και η Βάγια, σφράγισαν τη δική τους μέρα με σαπούνια λεβάντας και ένα ευχαριστήριο μήνυμα για τους καλεσμένους τους.

σαπούνια λεβάντας δώρο σε καλεσμένους γάμου

Ένα χρηστικό, eco-friendly αλλά και συμβολικό δώρο για τους ανθρώπους που ήταν εκεί στη σημαντικότερη μέρα της ζωής τους. Η λεβάντα, γνωστή για το μεθυστικό άρωμά της, συμβολίζει τη Σταθερότητα, την Αγάπη και την Προστασία, ενώ το μωβ της χρώμα είναι σύμβολο απόλαυσης και κεραυνοβόλου έρωτα.

Αφού παρασκευάσαμε τα σαπούνια στο μέγεθος και στην ποσότητα που μας ζητήθηκε, δημιουργήσαμε μαζί το περιτύλιγμα. Έχοντας απόλυτη ευελιξία στην παραγωγή, παρέχουμε και την δυνατότητα χάραξης επάνω στο ίδιο το σαπούνι, εάν αυτό επιθυμείτε.

4. Σαπούνακια δώρο γάμου

Θα χαρούμε να συμβάλλουμε στην πιο όμορφη μέρα της ζωής σας, χαρίζοντας μια αρωματική και πρωτότυπη νότα!