Σαπούνι με ελαιόλαδο, το εκλεκτό

Σαπούνι με ελαιόλαδο, το εκλεκτό

Το σαπούνι ελαιολάδου, ένα προϊόν αγνό από την φύση του, αποτελεί πυρήνα της κεντρικής μας φιλοσοφίας όσον αφορά τα χειροποίητα σαπούνια και την υψηλή ποιότητα που θέλουμε πάντα να προσφέρουμε.

Ακόμη από την αρχαιότητα, ο Ιπποκράτης αναφέρει πάνω από 60 θεραπευτικές ιδιότητες του ελαιολάδου. Από αυτές, πολλές αφορούν τις ευεργετικές επιδράσεις που έχει στο δέρμα μας. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η χώρα μας φημίζεται για την παραγωγή ελαιολάδου, τόσο σε ποιότητα όσο και σε αφθονία.

Τι κάνει όμως ξεχωριστά τα σαπούνια με ελαιόλαδο που σας προτείνουμε;

Παραθέτουμε κάποια από τα κυριότερα οφέλη τους:

  1. Ενυδάτωση και θρέψη / Το σαπούνι ελαιόλαδου δεν ερεθίζει την επιδερμίδα και δεν προκαλεί ξηρότητα. Αντιθέτως έχει ενυδατικές ιδιότητες και αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας.
  2. Αντιγήρανση / Χάρη σε συστατικά του όπως το ελαϊκό οξύ και οι πολυφαινόλες, βελτιώνει την υφή και την όψη του δέρματος, προλαμβάνοντας τα πρώτα σημάδια γήρανσης καθώς αναπληρώνει τα έλαια που χάνονται με την πάροδο του χρόνου από το δέρμα.
  3. Υποαλλεργική Δράση / Από την χρήση του επωφελούνται άνθρωποι κάθε ηλικίας, καθώς δεν προκαλεί στο δέρμα αλλεργικές αντιδράσεις και κοκκινίλες. Ενδεικτικά, συνίσταται η χρήση του ακόμα και σε νεογνά καθώς είναι ιδανικό για την ευαίσθητη επιδερμίδα τους.
  4. Πλούσιο σε βιταμίνες / Πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε, ενδυναμώνει το αμυντικό σύστημα πρώτης γραμμής, που δεν είναι άλλο από το δέρμα μας. Μέσω της β-καροτίνης διεγείρει επίσης την αναπαραγωγή των κυττάρων και ενισχύει με αυτό τον τρόπο το ανοσοποιητικό.
  5. Αντιφλεγμονώδης δράση / Χάρη στις επωφελείς του ιδιότητες πολλές από τις οποίες αναφέρθηκαν παραπάνω, βοηθά στην επούλωση και απολύμανση δερματικών εξανθημάτων ή ακόμα ηλιακών εγκαυμάτων.
  6. Καθαρίζει σε βάθος και μειώνει την ακμή / Με το σαπούνι ελαιολάδου αισθάνεσαι την φρεσκάδα από την πρώτη χρήση, καθώς ανοίγει τους πόρους και απομακρύνει τους ρυπογόνους μικροοργανισμούς. Για αυτό τον λόγο βοηθά επίσης αποτελεσματικά τα δέρματα με ακμή να επανέλθουν στο φυσιολογικό μέσω της ανάπλασης.

Όσο σύνθετες και αν είναι λοιπόν οι ανάγκες και οι απαιτήσεις σας από ένα σαπούνι, τα σαπούνια Thraco με ελαιόλαδο σίγουρα θα τις υπερκαλύψουν! Δοκιμάστε τις διαφορετικές παραλλαγές μας και βρείτε αυτή που ταιριάζει στο δικό σας τύπο δέρματος.